x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Zi de meci la Arad! Test dificil cu Olimpia Brașov

21.01.2023

FCC UAV Arad susține o partidă complicată pe teren propriu, în etapa cu numărul 14 din Liga Națională de Baschet Feminin. Astăzi, în Polivalenta orașului nostru, sosește Olimpia Brașov, formație cu pretenții de semifinale naționale, mărturie stând  și parcursul din această ediție.

Partida va începe de la ora 18, iar sârbul Bogdan Bulj nu va putea conta, în continuare, pe căpitanul Hadzovic, în recuperare după ce și-a fisurat un deget de la mâna stângă. Înaintea acestui duel, președintele clubului nostru a oferit o scurtă declarație:

„Meciul are un grad de dificultate mai mare decât cele cu Târgoviște și Cluj și tocmai de aceea trebuie să ne ridicăm și noi nivelul. Până la urmă, Brașovul a demonstrat că e o echipă bună a acestui campionat, care – între altele – a învins Rapidul în Giulești și va veni să-și vândă scump pielea. Dar, chiar dacă ne lipsește căpitanul, avem mare încredere în restul fetelor și tactica antrenorului. O victorie e imperios necesară înainte de un șir de partide grele în deplasare, la București, cu Agronomia, Consțanța și Rapid. Ca întotdeauna, ne bazăm și pe aportul publicului, la Arad suntem greu de învins cu minunații fani alături.”

De asemenea, tot astăzi, echipa U13 a clubului arădean debutează la Sala Sporturilor Victoria. Junioarele clubului vor întâlni sâmbătă, de la ora 15:00, pe ACS Premium Sibiu, înainte de partida senioarelor, iar duminică vor juca de la aceeași oră cu MP Sport Timișoara. Celălalt meci din grupa E, dintre timișorence și sibience, se joacă duminică de la 10.