x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Vor revanşa în faţa clujencelor

24.01.2020

FCC Baschet Arad dispută, mâine seară, un nou joc pe teren propriu în actualul sezon din baschetul feminin românesc. Elevele antrenate de Manuel Rodriguez şi Cristian Bondor primesc vizita formaţie Universitatea Cluj-Napoca.

Clubul arădean a pregătit şi o surpriză pentru cei mai fideli suporteri ai echipei. Primii 500 de spectatori care vor ajunge la Sala Sporturilor “Victoria”, vor primi calendare pe anul 2020 cu însemnele trupei arădene. Startul întâlnirii se va da sâmbătă, de la ora 18.

În toamna anului trecut, Clujul se impunea surprinzător la Arad, cu 64-62 şi provoca plecarea antrenorului sârb, Dejan Mudresa. „Galben-albastrele” şi-au luat apoi revanşa pe finalul lui 2019, când se impuneau clar pe Someş cu 73-52. În clasamentul grupei valorice conduce Sepsi cu6 /0, urmată de Satu Mare, 5/2 şi Arad, 3/3.

Olimpia Braşov – CSM Satu Mare şi CSM Târgovişte – Sepsi Sf.Gheorghe sunt celelalte două meciuri din weekend, ale etapei a treia din faza a doua a Ligii Naţionale. Duelul din oraşul de pe Mureş va fi transmis în direct, video, pe pagina oficială de Facebook FCC Baschet Arad, dar şi pe site-ul clubului.