x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Victorie scontată cu rivala din Târgovişte

19.03.2022

La ultimul joc de pe teren propriu din actualul sezon regular din Liga Naţională, FCC Baschet UAV Arad a obţinut o victorie clară în faţa rivalei clasice din Târgovişte. A fost 83-50 la redebutul lui Bogdan Bulj pe banca tehnică.

Arădencele au condus pe tabelă pe toată durata partidei, ajungând la avansul maxim chiar la final. Deși lucrurile erau sub control, la pauza mare scorul a fost doar 41-32, oaspetele având un sfert doi destul de bun. Și pe fondul căderii fizice ale dâmbovițencelor, „galben-albastrele” au început să facă și spectacol în prezența celor aproximativ 300 de susținători. Singura notă negativă a serii a fost accidentarea la spate a americancei Sutherland, care ar putea lipsi de pe parchet în următoarele săptămâni. Arădencele au încheiat cu un „run” de 15 puncte și s-au impus la un avans confortabil, de 33 de puncte, chiar de ziua căpitanului lor. Brankica Hadzovic a împlinit 41 de ani, i s-a cântat „La mulți ani!” la scenă deschisă și a primit flori și deja și tradiționalul tort din marțipan galben-albastru.

CLICK AICI pentru o galerie FOTO a meciului.

Formații și marcatoare:

FCC Baschet UAV Arad: Keys 25, Vitulova 12, Vaida 11, Ghiță 10, Akathiotou 9, Hadzovic 8, Mîrne-Nagy 4, Sutherland 2, Manea 2, Fleșer și Rotariu.

CSM Târgoviște: Irimia 19, Stoenescu 9 puncte, Popescu 9, Ivan 6, Dumitru 3, Dobă 2 și Pricop 2