x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Victorie clară la primul meci oficial!

15.10.2022

FCC UAV Arad a câștigat cu 100-37 în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin, acasă cu Universitatea Cluj-Napoca. Scorul pe sferturi a fost 20-11, 25-9, 33-7, 22-10. Arădencele au pus presiune pe construcția clujencelor, venite cu o echipă tânără, au reușit să „fure” multe mingi și au marcat 52 de puncte după ce și-au forțat adversarele să greșească. 

Bulj le-a oferit șansa debutului în primul eșalon tinerelor Negru și Timotity, în timp ce Roșu și noile achiziții au disputat primele minute oficiale cu formația de pe Mureș.

Trinity Baptiste a fost din nou coșghetera arădencelor, la fel ca în amicale. Americanca a înscris 20 de puncte, venind de pe bancă. Pentru FCC UAV au mai marcat: Racic 18 puncte, Akathiotou 16 puncte (5 pase decisive), Hadzovic 15 puncte (6 assist-uri), Madden 12 puncte (5 recuperări), Ciotir 7 puncte, Marjanovic 6, Fleșer 3 și Roșu 3 puncte. Au mai jucat debutantele Negru și Timotity. La oaspete s-au remarcat Kelemen (11 puncte), Mihășan (9) și Putra (8).

Cu această victorie, FCC Baschet UAV Arad a urcat pe cinci, cu 2 puncte, având un meci mai puțin față de liderul Rapid, care are 4 puncte. Pentru Hadzovic și colegele urmează o săptămână în care vor pregăti deplasarea dificilă de la Brașov, din 22 octombrie, și primul joc din EuroCup, care va fi în 26 octombrie, acasă, cu Orman Spor.