x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Un prim moment important al sezonului pentru FCC Baschet Arad. Mâine se joacă returul decisiv cu Târgovişte

22.10.2019

FCC Baschet Arad este în faţa primului moment decisiv din actualul sezon. Arădencele joacă returul cu Târgovişte, din Cupa României, şi au nevoie de o victorie la minim 8 puncte pentru a trece mai departe.

După ce în partida tur, domboviţencele s-au impus cu 60-53, "galben-albastrele" trebuie să facă o partidă mult mai bună pentru a spera la o calificare. Aportul publicului arădean poate să conteze decisiv în astfel de meciuri, iar publicul arădean e aşteptat în număr cât mai mare la Sala Sporturilor "Victoria".  Accesul la acest meci este gratuit. 

Începutul acestui sezon este, practic, o continuare cu ce s-a întâmplat în finalul ediţiei precedente. Cele două mari rivale se reîntâlnesc într-un duel decisiv după întâlnirea din primul tur al play-off-ului trecut. Atunci, FCC Baschet Arad se impunea la general cu 3-0 şi avansa în penultimul act al competiţiei. 

Trei dintre sportivele care se vor întâlni mâine seară au evoluat de-a lungul timpului pentru ambele foste campioane ale României. Larisa Toma şi Ancuţa Stoenescu din tabără oaspetelor, respectiv Marta Fodor din tabăra Aradului. Parcursul din debutul sezonului 2019-2020 este unul identic pentru cele două rivale: două victorii şi o înfrângere.

Partida retur din primul tur al Cupei României dintre FCC Baschet Arad şi CSM Târgovişte se va juca miercuri, de la ora 18:00. Duelul va fi transmis în direct, în format video, pe pagina de Facebook a clubului nostru.