x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Ultimul meci al sezonului în polivalenta arădeană!

20.04.2023

FCC UAV Arad dispută ultima partidă a sezonului 2022-2023 din baschetul feminin românesc. Sportivele pregătite de Bogdan Bulj întâlnesc vineri seară (ora 19), Rapid București în meciul decisiv pentru medalia de bronz.

Duelul de totul sau nimic în finala mică a Ligii Naționale pornește de la 1-1 la general, după ce galben-albastrele au reușit să egaleze situația în jocul din Capitală (77-63). Practic, o revanșă după eșecul din polivalenta arădeană în deschiderea seriei. Intrarea este liberă, iar suporterii arădeni sunt așteptați într-un număr cât mai mare.

„Am reușit ce ne-am propus după eșecul neașteptat din primul meci al finalei mici, să le mai oferim suporterilor noștri dragi un ultim meci cu miză în Polivalenta noastră. Îi așteptăm cu mic cu mare la meci, poate ne dau o mână de ajutor și suporterii UTA-ei, căci întâlnim și rivala lor, Rapidul, împreună putem reuși să cucerim bronzul național. Știu că așteptările erau mai mari de la noi, dar, așa cum am mai spus, au fost destule cauze obiective și acum trebuie să ne adunăm pentru acest loc 3, ce ne plasează, totuși, pe podium. O sală umplută până la refuz e primul pas pentru o victorie a fetelor noastre, care se hrănesc cu energia ce vine din tribune. Va trebui să trecem și peste oboseala acumulată pe drum, spre București am făcut de exemplu peste 11 ore ca urmare a problemelor din trafic, dar scuzele și alibiurile nu-și mai au locul când joci cu medaliile pe masă”, a declat Marcel Urban, președintele FCC UAV Arad pentr sportarad.ro

FCC UAV Arad - Rapid București se va disputa vineri, 21 aprilie, începând cu ora 19. Duelul va fi arbitrat de trioul  Laurentiu Grigoras, Ioana Dragoi și Sorin Drugau.