x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Ultimul meci al anului pentru FCC Baschet Arad

20.12.2019

FCC Baschet Arad are parte maine seară de ultimul examen din 2019. Fetele antrenate de Manuel Rodriguez şi Cristian Bondor întâlnesc Universitatea Cluj-Napoca, în deplasare, sâmbătă, de la ora 18.

Practic, va fi duelul care stabileşte ocupanta locul doi la final de an în grupa de Vest a Ligii Nationale. Ambele echipe au strâns 14 puncte şi un bilanţ de şase victorii şi două eşecuri, după cele opt etape scurse din sezonul 2019-2020. Ultima confruntare directă dintre cele două combatante a fost adjudecată de formaţia clujeană, care se impunea, surprinzător, la Arad. S-a terminat 64-62 pentru oaspetele de atunci, meci după care antrenorul Dejan Mudresa a plecat de la echipă. 

Rămâne de văzut dacă Hadzovic va reveni pe teren, sârboaica fiind indisponibilă de aproape o lună de zile, după duelul de la Târgu Secuiesc. CSM Satu Mare – Sirius Târgu Mureş e celălalt meci al etapei a noua, în timp ce duelul Rookies Oradea – KSE Târgu Secuiesc, scor 53-81, s-a disputat în devans. Arbitrii pentru duelul de la Cluj-Napoca au fost delegaţi Zsolt Csiki, Laszlo Bojte şi Stefan Atomulese.