x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Ultima etapă a turului din Liga Naţională

07.01.2022

Federația Română de Baschet a anunțat că a reintrodus obligativitatea testării echipelor înaintea meciurilor din Liga Națională de Baschet Feminin. "Galben-albastrele" vor evolua sâmbătă, pe teren propriu (ora 18), în compania CSM Alexandria. În urma testelor rapide antigen realizate astazi, toată delegația echipei FCC Baschet UAV Arad este NEGATIVĂ!

Va fi primul meci al anului pentru FCC Baschet UAV Arad în fața propriilor susținători, care sunt așteptați în tribune, la 30% din capacitatea Polivalentei. Noile măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 impun prezența a aproximativ de susținători „galben-albaștri”. Evident, fanii trebuie să fie vaccinaţi cu schema completă, să fi trecut prin boală în ultimele şase luni sau să deţină un test PCR sau antigen negativ, având asupra lor dovezile necesare.

Adversara echipei noastre de mâine seară formează o echipă solidă în acest sezon, având doar trei înfrângeri în 11 meciuri, bilanţ cu care ocupă locul 4, cu 19 puncte, după tripleta Arad, 23 de puncte (12 jocuri) – Sepsi, 21 de puncte (11 j.)- Satu Mare, 19 puncte (10 j.).

Programul complet al rundei:

Agronomia Bucureşti – Triumf Botoşani

Phoenix Constanţa – KSE Târgu Secuiesc

CSM Târgovişte – Olimpia Braşov

Sepsi Sfântu Gheorghe – BC Sirius Târgu Mureş

CSM Satu Mare – Universitatea Cluj-Napoca.