x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Stephanie Madden vine la FCC UAV Arad!

02.08.2022

Stephanie Madden este al doilea nume nou al verii pentru FCC UAV Arad. Americanca vine să întărească sub panoul arădean.

Extremă de forță măsoară 186cm și are o vastă experiență în campionatele din Europa. Noua sportivă a Aradului a fost principala marcatoare a sezonului 2020-2021 din Turcia, cu o medie de 27.5 puncte per meci, dar și a doua cea mai bună recuperatoare cu o medie de 13.1 per joc.

Experiența pe bătrânul continent a început-o în Danemarca pentru Copenhagen (2011-2012), formație cu care a evoluat și în EuroCup, unde a avut medii pe meci de 20 puncte și 10.3 recuperări în a doua cea mai importantă competiție europeană. În sezonul 2016-2017 a cucerit Liga Europei Centrale cu Valosun Brno și a jucat o finală de cupă internă cu aceeași formației. Cu un sezon în urmă, a evoluat și în finala Cupei Germaniei.

În cariera sa, Madden a mai evoluat pentru echipele: Universidad del Pais Vasco (Spania), Elfic Fribourg (Elveția), Hapoel Petah (Israel), Malvin (Uruguai), Gruner Stern și Hannover (Germania), Valosun Brno și Slavia Praha (Cehia), Belediyesi Samsun (Turcia), San Sebastian (Spania) și PAOK Thessaloniki (Grecia).