x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Soarta calificării se decide la Satu Mare!

04.01.2022

Începutul noului an vine cu un moment important al sezonului pentru FCC Baschet UAV Arad. “Galben-albastre” au parte mâine seară, la Satu Mare, de o misiune complicată pentru accederea în semifinalele Cupei României.

După 64-71 în tur, arădencele încearcă să întoarcă în favoarea lor soarta calificării mai departe în competiţia KO. Elevele portughezului Jose Araujo au dovedit-o deja în actuala stagiune că pot învinge vicecampioana României, după un succes la 11 puncte diferenţă în Liga Naţională (75-64), scor ce le-ar ajunge acum pentru o nouă participare în Final Four.

“Avem un deficit de 7 puncte, o să încercăm să îl întoarcem. Tot timpul credem că este posibil, dar nu va fi ușor. Am arătat că putem juca împotriva lor, sunt o echipă foarte bună și obiectivele noastre sunt diferite. Nu ne dăm bătuți, vom merge acolo să încercăm să facem o surpriză, dacă este posibil. Nu aveam șanse mari când am început și sunt puțin mai mici acum. Dar n-am pierdut la 30 de puncte”, a declarant antrenorul formaţiei arădene, Jose Araujo.

Partida din manşa retur a sferturilor de finală din Cupa României dintre CSM Satu Mare şi FCC Baschet UAV Arad e programată pentru miercuri seară. Duelul din sala LPS va începe de la ora 18 şi va fi transmis în direct pe contul de youtube FRB TV.