x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Sâmbătă se joacă restanţa cu Tg. Secuiesc

24.02.2022

Chiar dacă Liga Naţională ia o pauză în acest week-end pentru a face loc meciurilor din Final Four-ul Cupei, FCC Baschet UAV Arad va juca totuşi un meci oficial. Restanţa din etapa a 4-a de la Târgu Secuiesc e programată pentru sâmbătă, începând cu ora 18.

În partida tur disputată acum patru săptămâni, la Arad, “galben-albastrele” s-au impus fără mari emoţi, scor 84-59. Va fi a 9-a confruntare directă dintre cele două formaţii, precedentele fiind castigate, toate, de arădence.

Tot legat de statistică, FCC UAV-ul e în avantaj la toate capitolele, cele mai concludente sunt la punctele marcate per meci (o medie de 84 de puncte faţă de 59 a echipei din Secuime), la eficienţă (111 unităţi pentru Arad şi doar 40 unităţi pentru gazdele de sâmbătă seară), dar şi la nivelul paselor decisive (de doar 8 per meci pentru Târgu Secuiesc faţă de 23 date de echipa noastră). În clasamentul la zi din Liga Naţională, KSE Târgu Secuiesc se află momentan pe poziţia a 7-a cu un bilanţ de opt victorii şi tot atâtea înfrângeri.