x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Rodriguez, înainte de semifinala de Cupă: „Echipa este pregătită”

14.02.2020

Turneul final al Cupei României la Baschet Feminin, ediţia 2019-2020, se va disputa la finalul acestei săptămâni. Pentru Manuel Rodriguez va fi un meci special, asta şi pentru că a debutat pe banca FCC aschet Arad împotriva adversarei de sâmbătă, Târgu Secuiesc.

„Am debutat pe bancă contra Târgu Secuiesc, am foarte multă încredere în echipa mea şi cred că suntem mai buni. Cu toate astea, vom respecta adversarul, nu-l vom subestima. Târgu Secuiesc a câştigat toate meciurile din Grupa Valorică B şi poate ne pregăteşte o surpriză,” a punctat tehnicianul grupării arădene. În ultimele meciuri am jucat în deplasare cu adversari foarte dificili. Este foarte bine pentru noi pentru că a crescut nivelul încrederii, al contactului. Echipa este pregătită pentru semifinală, să încerce să câștige și să joace finala.

Fanii așteaptă să jucăm finala, poate să încercăm să o câștigăm. Dacă e să fim cinstiți, Sepsi este echipa mai bună, cu buget mai bun. Pregătim lucruri diferite să încercă să facem surpriza într-o finală ipotetică cu Sepsi”, a declarat antrenorul Manuel Rodriguez.

FCC Baschet Arad – ACS KSE Târgu Secuiesc din semifinalele Final Four-ului Cupei României se va juca sâmbătă, de la ora 16:30, în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.