x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Returul cu Constanţa a fost reprogramat! Duminică aflăm adversara din sferturile Cupei

27.11.2021

După ce a fost vitregită de suportul fanilor în duelul cu Botoşani, dar mai ales în derby-ul cu Satu Mare, FCC Baschet UAV Arad va avea parte din nou de meciuri cu spectatori. Proxima ocazie va fi sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18, cu Phoenix CSU Simona Halep Constanţa pentru persoanele care posedă un certificat verde valid.

Pentru a reduce costurile și riscurile expunerii în condițiile epidemiologice actuale, cele două cluburi au ajuns la un acord să joace săptămâna viitoare ambele meciuri din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Cum regulamentul nu permite ca ambele dueluri să aibă loc în același oraș, s-a apelat din nou la varianta sălii “Constantin Jude” din Timișoara. Cererea a fost aprobată de Comisia de Competiții, Legitimări, Transferări și Omologări, iar returul va avea loc luni, 6 decembrie, de la ora 12.

Duminică, tragerea la sorţi pentru Cupă!

Până să revină pe parchet, FCC Baschet UAV Arad îşi va afla mâine (28 noiembrie), adversara cu care se va duela pentru un bilet în Final Four-ul Cupei României, ediţia 2021-2022. Tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României e programată pentru ora 14.

La fel ca în primul tur, nu vor fi capi de serie. Alături de arădence, pentru un loc în semifinalele competiţiei se vor bate: Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, CSM Târgovişte, Olimpia Braşov, Sirius Târgu Mureş, CSM Alexandria şi Phoenix Constanţa.