x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Reacţia lui Bogdan Bulj după FCC Baschet Arad – U Cluj Napoca 55-68

02.11.2020

În primul meci de calificare pentru turneul final al Cupei României, FCC Baschet Arad nu a reuşit să iasă învingătoare din duelul cu Universitatea Cluj-Napoca, plătind pentru finalul slab de meci.

Înfrângerea cu 55-68 le face pe jucătoarele lui Bogdan Bulj să depindă de celelalte rezultate în cursa pentru primul loc în grupă, care duce direct în Final Four.

Felicitări Clujului pentru victorie. Au existat o mulțime de oscilații în jocul nostru, ceea ce probabil era de așteptat. Meciul a fost decis când am fost la conducere și am renunțat cu ușurință la diferența de pe tabelă. Am fost un pic nerăbdători pe partea ofensivă, la ultima pasă şi la finalizare. Nu am răspuns bine la apărarea lor prea agresivă, am fost prea blânzi cu ele. Am avut o mulțime de probleme cu greșelile personale, care ne-au perturbat rotația. Ne focusăm deja la următorul joc și mă aștept la o prestaţie mult mai bună în apărare,” au fost cuvintele antrenorului Bogdan Bulj după finalul meciului din Arena de Baschet.

FCC Baschet Arad mai are două meciuri la turneul din capitală. Marți joacă de la ora 16:00 cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța, iar miercuri întâlnește Olimpia CSU Brașov de la ora 15:00. Toate meciurile sunt transmise în direct pe canalul de youtube al federației, FRB TV.