x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Primul meci, prima victorie! Mudreša debutează cu dreptul pe banca Aradului!

07.09.2019

FCC Baschet Arad s-a impus în primul meci amical al noului sezon. Adversarele arădencelor au fost sârboaicele de la Novosadska ZKA Novi Sad, grupare care a ajuns până în semifinală, în ultima ediție a campionatului din Serbia. 66-43 a fost scorul final al întâlnirii.

Aradul a dominat meciul de la un capăt la altul. După un început mai echilibrat (12-9 la finalul primului sfert), trupa lui Dejan Mudreša a preluat complet conducerea disputei. Diferenţa pe tabelă între cele două combatante a crescut după fiecare sfert: 30-19 la pauză, respectiv, 49-31 cu 10 minute înainte de ultima parte a jocului. Ecartul de puncte s-a majorat şi în sfertul cu numărul 4, pentru un maxim final de 66-43.

“Galben-albastrele” au început jocul din ţara vecină într-o formulă de echipă aproape total schimbată faţă de ultimul joc oficial. Mudreša le-a păstrat în primul 5 pe Hadzovic şi Ardelean, iar echipa de start a fost completată de nou venitele: Adrienne Webb, Alina Pop şi Jefimija Karakasevic. Toate cele 13 sportive deplasate pentru acest amical au intrat pe parcursul disputei.

ZKA Novi Sad – FCC Baschet Arad 43-66

Marcatoare Arad: Karakasevic 19 puncte, Webb 14, Akathiotou 7, Ciotir 5, Hadzovic 5, Inkina 5, Ardelean 4, Mercea 3, Fodor 2 şi Bartok 2 puncte.

Mâine (08.08), de la ora 14, FCC Baschet Arad va disputa al doilea joc de pregătire, în compania prim-divizionarei sârbe, ZKK Vrbas Medela.