x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Primul duel Arad - Satu Mare pentru Final Four!

28.12.2021

FCC Baschet UAV Arad luptă şi în acest sezon pentru calificarea în Final Four-ul Cupei României, unde în 2020 juca finala competiţiei. Mâine seară, ora 18, în Sala Constantin Jude din Timişoara se derulează primul episod Arad – Satu Mare din sferturile de finală.

La mai bine de o lună de la ultima confruntare directă, cea din campionat, sorţii au decis ca cele două rivale să se reîntâlnească în competiţia KO. Jucătoarele antrenate de Jose Araujo trebuie să repete prestaţia din acel duel dacă vor să obţină din nou biletele pentru penultimul act al cupei. Atunci, echipa noastră a făcut un meci mare, deşi pornea cu șansa a doua. Doar că Akathiou et.company au pregătit în cel mai mic detaliu meciul din punct de vedere tactic şi s-au impus la 11 puncte diferenţă (75-64).

Aradul a ajuns în această fază după un duel facil în primul tur, cu KSE Târcu Secuiesc, adjudecat cu 76-54 și 78-70 în luna septembrie. “Galben-albastrele”sunt pentru a şasea oară în ultimii şapte ani în faza celor mai bune opt formații din CRBF. De partea cealaltă, sătmărencele s-au calificat direct în această rundă.

Cu ocazia vizitei echipei din Satu Mare,  susținătorii care vor să asiste la meci trebuie să prezinte dovada vaccinării anti-COVID, a trecerii prin boală în ultimele 6 luni, dar și al unui test negativ rapid sau RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore.

Iată programul complet al sferturilor de finală din Cupa României:

Marți, 28 decembrie

Olimpia CSU Brașov - Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe - ora 19.00

Miercuri, 29 decembrie

CSM Târgoviște - Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța - ora 14.00

CSM Alexandria - BC Sirius Târgu Mureș - ora 16.30

FCC Baschet UAV Arad - CSM Satu Mare - ora 18.00

Joi, 30 decembrie

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe - Olimpia CSU Brașov - ora 16.00

Miercuri, 5 ianuarie

Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța - CSM Târgoviște

CSM Satu Mare - FCC Baschet UAV Arad - ora 18.00

Joi, 6 ianuarie

BC Sirius Târgu Mureș - CSM Alexandria - ora 18.00

Toate meciurile vor fi transmise pe YouTube FRB TV. Final Four-ul Cupei României este programat în perioada 26-27 februarie 2022.