x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Primăria Arad şi FCC contină alături de echipa noastră!

10.09.2019

Contractul pentru tranșa a doua de fonduri neranbursabile a fost semnat de Primăria Arad, reprezentană de edilul interimar, Călin Bibarț și Marcel Urban, preşedintele grupării „galben-albastre”.

Partener important în actuala construcție a clubului de baschet feminin este și firma FCC Environment, reprezentată la evenimentul de la Sala Ferdinand de Florian Pop și Emanuel Mariș.

„Suntem bucuroși că putem să sprijinim și pe mai departe acest club de tradiție în sportul românesc și arădean. Bineînțeles, ținta noastră principală este susținerea fetelor în competițiile naționale interne, dar avem împreună și acțiuni umanitare pentru comunitatea arădeană. FCC Baschet Arad este proiectul nostru de suflet, vom face tot ce ne stă în puțință să punem umărul pentru performanța clubului”, au spus reprezentanții principalului sponsor al clubului arădean.

„Mulțumim Primăriei Arad, fără sprijinul căreia acest club nu și-ar fi putut continua demult activitatea. Aceleași mulțumiri merg și în direcția sponsorilor noștri de la FCC Environment și, bineînțeles, suporterilor noștri care ne-au fost mereu alături și pentru care vom face tot posibilul să fim din nou la înălțime. Dacă anul trecut am realizat o performanță excelentă prin cucerirea locului 3, în acest sezon ne propunem mai mult, sper să și putem. Avem mare încredere în fete, în echipă, dar și în noii antrenori, Dejan Mudreša și Cristian Bondor, asistați – bineînțeles – de domnul profesor, Dan Moraru, care e deja un simbol al clubului nostru”, a spus Marcel Urban, care le-a făcut o scurtă prezentare celor 13 componente ale lotului, prezente și ele la evenimentul de la Primărie: Adrienne Webb, Adela Mercea, Veatriki Akathiotou, Alexandra Rotariu, Rita Bartok, Jefimija Karakasevic, Marta Fodor, Alina Pop, Dora Ardelean, Anamaria Ciotir, Yanina Inkina, Larisa Neagu și Brankica Hadzovic.