x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Povestea baschetului feminin arădean merge mai departe

03.07.2020

Ce s-a întâmplat în acest început de an, cu pandemia de Covid-19 care a afectat întreaga mișcare sportivă, nu putea să nu atingă și echipa noastra, cea mai titrată grupare arădeană din sporturile de echipă, FCC Baschet Arad. Clubul s-a văzut în imposibilitatea de a accesa fondurile nerambursabile, din prima sesiune de finanțare pe 2020, oferite de Centrul Municipal de Cultură din cadrul Primăriei Arad, întrucât competiția a fost suspendată, ulterior declarată încheiată de catre Federatia Romana de Baschet.

În aceste momente prioritară este sănătatea celor din jur, a locuitorilor orașului, așa cum bine punctau și reprezentanții administrației locale, sportul trecând la un moment dat în plan secund. Dar, odată cu revenirea la starea de normalitate, așteptăm cu interes sesiunea a doua de proiecte pentru a ne regrupa și a putea să construim o nouă echipă de baschet de care arădenii să fie mândri prin rezultatele obținute.

Avem speranța că PRIMARIA ARAD prin Centrul Municipal de Cultură va aloca un buget consistent sportului, astfel încât să compenseze, într-o oarecare măsură, faptul că prima sesiune a fost anulată din motivele enunțate mai sus.