x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

O primă repriză bună

09.11.2022

FCC UAV Arad a cedat confruntarea de miercuri seară cu liderul campionatului polonez, VBW Arka Gdynia. Partida ce a contat pentru etapa a 3-a din faza grupelor FIBA EuroCup Women s-a terminat 72-63 pentru vizitatoare. 

A fost un duel în care "galben-albastrele" au făcut o primă repriză bună, dar în sferturile 3 și 4 nu au reușit să conserve avantajul de 8 puncte luat la pauză. Faza serii în EuroCup a venit de la Arad, unde sârboaica Racic a izbutit un coș de la jumătatea terenului pe finalul sfertului 1.

Bogdan Bulj după partida de aseară:

 „Trebuie să felicit echipa adversă, au fost o echipă mai bună, au o bancă mai lungă. Am jucat foarte bine în special în prima jumătate, am avut ofensivă bună, energie în defensivă dar apoi în partea a doua am pierdut din acea energie, ceea ce este normal iar ele, cu jucătoare odihnite venite de pe bancă, au luat decizii mai bune în atac. Au început să marcheze puncte ușoare, de sub panou, apoi le-au intrat și aruncările de la distanță. Au calitate, cum e și numărul lor 7 (n.n. Magdalena Szymkiewicz). Am dat totul și mă bucură că mi-am văzut jucătoarele zâmbind și bucurându-se de experiența din teren. Sunt convins însă că acest meci din Euro Cup ne va face să jucăm și mai bine în partida din campionat care urmează. În această competiție în acest moment e greu să ne gândim la calificare dar sperăm ca măcar în al treilea meci de pe teren propriu, să obținem o victorie pe care clubul, jucătoarele și suporterii care le susțin o merită. Și dacă jucăm la acest nivel ca astăzi cred că avem șanse să o obținem“

Pentru echipa noastră urmează un alt duel pe teren propriu, dar în campionat. La Arad sosește Rapidul, o formație mult întărită în această vară și cu pretenții la un loc pe podium. Meciul se va juca sâmbătă, începând cu ora 18.