x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Marcel Urban: „În momentele decisive vom arăta că avem o echipă puternică”

16.02.2023

FCC UAV Arad a suferit a treia înfrângere a sezonului după disputa din Capitală cu Rapid. Aseară, arădencele s-au văzut învinse cu 72-83, iar istoria s-a scris practic în mare parte în primele 10 minute (27-7 pentru adversare).

După finalul acestui joc, Marcel Urban, președintele clubului nostru, a declarat următoarele:

"Cum s-a mai întâmplat și în alte dăți, în viața fiecărei echipe există suișuri și coborâșuri, cu creșteri sau scăderi de formă. În contextul în care au venit patru jucătoare noi (Nikki Greene, Martyna Pyka, Laura Vaida, Nina Bogicevic), echipa noastră are nevoie de timp și meciuri pentru a se închega jocul colectiv și a deveni puternici. Brankica Hadzovic, conducătorul nostru principal de joc, a suferit o accidentare, fiind indisponibilă mai mult de o lună, iar a făcut ca echipa să sufere din punct de vedere al jocului, ceea ce adversarele noastre au speculat la maxim. Când aceste lucruri vor fi puse la punct, altfel va arăta noua față a echipei noastre. O să fim puternici când trebuie!

Chiar cred în această echipă, că avem un lot cu jucătoare valoroase și sunt sigur că în momentele decisive vom arăta că avem o echipă puternică, cu care să satisfacem pretențiile suporterilor și în special a sponsorilor. Tocmai de aceea cer în continuare credit tuturor pentru a le acorda încredere jucătoarelor, care au nevoie de sprijinul tuturor factorilor din jurul echipei pentru a realiza împreună performanțele dorite în acest sezon. Nu este un capăt de țară când o echipă pierde, totuși, în deplasare la adversari cu jucătoare bune și investiții masive. De multe ori înfrângerile nu fac altceva decât să-ți aducă o motivație mai mare, să te pună în gardă, să nu te culci pe o ureche, că trebuie să muncim și să fim mult mai puternici decât am fost până acum.

Echipei nu-i face bine valul de negativism, prin exprimarea unora de pe canapea, care nu știu detaliile din spatele cortinei și munca pe care o fac aceste jucătoare împreună cu staff-ul tehnic. Trebuie să fim pregătiți și uniți pentru turneul final al Cupei României. De aceea eu, ca președinte, o să fiu alături de echipă și de antrenor la greu, nu doar la bine, și aș vrea ca mulți alții să ia exemplul meu. Să nu uităm că această echipă a adus satisfacții maxime de-a lungul timpului și sunt convins că și de această dată va fi la fel," au fost cuvintele președintelui clubului nostru, Marcel Urban.