x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Manuel Rodriguez: „Târgoviște a încercat să ne surprindă, dar nu a avut câştig de cauză “

09.02.2020

Final etapei cu numărul şase din faza a doua a campionatului regăseşte reprezentanta Aradului pe poziţia secundă. Odată cu victoria de la Târgovişte (VEZI cronica partidei), Manuel Rodriguez a bifat a 12 victorie din 14 meciuri ca „principal” pe banca tehnică a FCC.

„O victorie foarte importantă obținută astăzi, pe un teren foarte dificil. Sunt foarte mândru de echipa mea, au făcut o treabă excelentă în jocul de echipă, jucând o apărare foarte inteligentă. Au marele merit de a lăsa Târgoviștea în doar 49 de puncte, dintre care 11 obținute de la linia de aruncări libere. Vreau să subliniez excelenta apărare pe care am făcut-o la Chivu și Stonenescu, doar cinci puncte marcate pentru cele două sportive. Echipa a îndeplinit perfect planul meciului și, deși Târgoviște a încercat să ne surprindă cu apărarea zonală, nu a avut câştig de cauză,“ au fost cuvintele spaniolului Manuel Rodriguez după finalul jocului din această seară.

FCC Baschet Arad are parte de o perioadă încărcată în această lună, unde are de jucat şapte partide în nu mai puţin de 29 de zile.

„Ultimele 10 zile au fost foarte grele, cu trei meciuri pe teren strain, dar am obţinut două victorii foarte importante. În ultimele jocuri, echipa a învățat să joace în situații dificile, ceea ce ne va ajuta foarte mult în următoarea perioadă. Acum, începem deja să ne gândim și să pregătim Final Four-ul Cupei,” a concluzionat antrenorul principal al arădencelor.