x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Luna februarie, una de „FOC“ pentru FCC Arad! Moment IMPORTANT al sezonului

28.01.2020

Odată cu startul fazei a doua de campionat în Liga Naţională de Baschet Feminin, au loc şi cele mai importante meciuri din actualul sezon.

Pe lângă întâlnirile obișnuite din campionat, arădencele au de disputat Final Four-ul Cupei României. Dacă vor obţine calificarea în ultimul act, elevele antrenate de Manuel Rodriguez şi Cristian Bondor vor avea de jucat şapte partide în nu mai puţin de 29 de zile. Dar, poate cel mai important lucru, totul se poate termina cu obţinerea unui nou trofeu după 5 ani!

4.370 este numărul de kilometri pe care îl au de parcurs componentele FCC Baschet Arad în luna februarie. „Galben-albastrele vor sta departe de casă în următoarea perioadă. Din cele şapte dueluri, doar unul e programat în Sala Sporturilor„ Victoria.” În două rânduri vor trebui să călătorească în judeţul Covasna, dar vor avea parte şi de două derby-uri în centrul României, cu Braşov, respectiv Târgovişte, totul în doar aproximativ două săptămâni.

„Sâmbătă vom putea vedea care sunt diferenţele dintre noi şi campioana din Sfântu Gheorghe, în perspectiva unei eventuale întâlniri în finala Cupei României. Până la finalul turului de campionat, avem parte de meciuri de o importanţă deosebită pentru noi. Braşovul e o nucă tare şi o echipă periculoasă, mai ales pe teren propriu, drept dovadă stă şi ultima victorie împotriva mult mai valoroasei echipe din Satu Mare. Să nu uităm şi de duelul cu rivala noastră din ultimii 20 de ani, CSM Târgovişte.

Măcar două din cele trei intâlniri dacă le vom câştiga, atunci putem fi siguri de minim locul 3, chiar cu şanse reale de a prinde locul doi în clasament înainte de play-off. Mergem cu încredre şi cu toate pânzele sus pentru a obţine rezultatele dorite,“ au fost covintele preşedintelui clubului, Marcel Urban.

Programul complet al echipei în următoarea lună:

Sâmbătă, 1 februarie, ora 19: ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – FCC Baschet Arad

Miercuri, 5 februarie: Olimpia CSU Braşov – FCC Baschet Arad

Duminică, 9 februarie, ora 18: CSM Târgovişte – FCC Baschet Arad

Sâmbătă, 15 februarie: ACS KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet Arad (semifinala Cupei României)

Duminică, 16 februarie: Posibilă finală în Cupa României

Sâmbătă, 22 februarie: FCC Baschet Arad – CSM Satu Mare

Sâmbătă, 29 februarie: Universitatea Cluj – FCC Baschet Arad