x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Jose Araujo, o primă întâlnire cu echipa!

01.09.2021

Până acum, şedinţele de pregătire ale FCC Baschet UAV Arad au fost coordonate sub comanda lui Dan Moraru și Cristi Bondor, dar de astăzi a preluat controlul tehnicianul lusitan, Jose Araujo.

Denisa Vaţi, Teodora Manea, Alexandra Ghiță, Adela Mercea, Ildiko Mîrne-Nagy, Veatriki Akathiotou, Alexandra Rotariu şi Brankica Hadzovic au fost jucătoarele care au participat la antrenamentul din această dimineaţă. Americanca Andreona Keys va ajunge la Arad duminică.

Jose Araujo revine pe banca arădeană după cinci sezoane și jumătate. În precedentul mandat trecându-și în cont o Cupă a României dar și Liga Europei Centrale, în 2014, respectiv 2015.

FCC Baschet UAV Arad va disputa în această pauză competiţională un turneu amical în perioada 15-17 septembrie, la Târgu Mureş, unde va da piept cu echipa locală, dar şi cu formaţiile din Braşov şi Alexandria. Pe 25 şi 29 septembrie se dispută primul tur al Cupei României, după sistemul tur-retur. Noua ediţie de campionat debutează pe 2 octombrie, urmând să se joace normal, cu etape săptămânale.

FOTO: Andreea Vlase