x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Jose Araujo: "Ne simțim bine, a fost o victorie muncită"

21.11.2021

FCC Baschet UAV Arad rămâne singura echipă neînvinsă din Liga Naţională de baschet feminin după succesul la 11 puncte diferenţă din derby-ul cu CSM Sat Mare. În mod normal ar fi liderul de drept al campionatului, cu şase victorii din tot atâtea meciuri, doar că sătmărencele au un joc în plus disputat, având şase victorii şi o înfrângere şi deci un punct mai mult în clasament.

Principalul de pe banca Aradului a oferit concluzia jocului de aseară:

“A fost un prim meci împotriva unei contracandidate la câștigarea campionatului, ne-am așteptat să avem un meci foarte greu. În mintea mea aveam doar 30% șanse să câștigăm așa, că sarcina noastră în săptămâna ce a trecut a fost să apropii șansele, la 40-60% sau chiar să le echilibrez, la 50-50%. O parte din lucruri ne-au ieșit, altele nu, am avut momentele noastre bune, au avut și adversarele părți bune pe parcusrul jocului, dar am câștigat noi. Asta nu înseamnă că dacă am bătut Satu Mare suntem cea mai bună echipă din lume. Chiar dacă este o echipă bună, o nucă tare a campionatului, este doar o victorie și trebuie să rămânem focusați și săptămâna viitoare.

Sigur că acum sărbătorim, ne simțim bine, a fost o victorie muncită, am avut un meci dificil, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Așadar, este o victorie bună contra unei echipe grele, dar încă avem multe lucruri de îmbunătățit și dacă ne deconcentrăm, așa cum le-am spus fetelor, vom pierde săptămâna viitoare”, a declarant Jose Araujo.

De remercat că Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad a oferit şi ea un plus de motivaţie pentru “galben-albastre.” Parchetul Sălii Sporturilor “Victoria” a primit un upgrade cu un look proaspăt înaintea acestui derby.  Clubul aduce mulțumiri pe această cale pentru efortul de a creea toate condițiile necesare performanţei în prima ligă.