x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Înfrângere în duelul cu maghiarele de la Pecs

21.09.2019

FCC Baschet Arad a cedat partida de prezentare înaintea startului noului sezon din baschetul feminin românesc. Galben-albastrele a fost învinsă cu 49-60 în faţa formaţiei maghiare, PEAC Pecs.

O primă repriză echilibrată în Sala Polivalentă din oraşul de pe Mureş, cu un sfert doi bun făcut de echipa noastră. Pauza mare nu le-a prins prea bine arădencelor, care au marcat doar patru puncte în sfertul cu numărul trei, iar învingătoarea duelului se ştia deja.

Practic, diferenţa s-a făcut la aruncările de două puncte, unde oaspetele au fost mai precise, cu un procentaj de 52.5%, faţă de doar 27.3% al gazdelor. Interesant este că la celelalte capitole (aruncări de trei puncte, recuperări, pase decisive şi interceptii), FCC a fost pe plus în duelul cu adversara. Marta Fodor, Veatriki Akathiotou şi Adela Mercea nu au evoluat în acest meci.

FCC Baschet Arad – PEAC Pecs 49-60. Pe sferturi: 17-22, 10-11, 4-16, 18-11.

Marcatoare Arad: Webb 25 puncte, Karakasevic 7 puncte şi 11 recuperări, Ciotir 7, Inkina 6, Pop 2 şi Hadzovic 2.

Marcatoare Pecs: Bravard 27 puncte, Udodenko 13, Conwright 8, Wentzel 4, Hegedus 2, Habling 1 şi Kaposi 1.

Pentru FCC Baschet Arad urmează ultimul joc de pregătire din această toamnă. Arădencele se vor deplasa, sâmbătă viitoare, la Belgrad, pentru amicalul cu formaţia chineză, Shanghai Swordfish.