x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Informaţii pentru participarea spectatorilor la dubla dintre FCC Baschet UAV şi Târgu Secuiesc

23.09.2021

Baschetul feminin românesc revine în acest sfârşit de săptămână cu primele meciurile oficiale ale noului sezon. Sportul cu mingea la coş va avea parte şi de susţinerea publicului după o pauză de mai bine de 1 an şi 6 luni.

FCC Baschet UAV Arad va întâlni ACS KSE Targu Secuiesc în primul tur al Cupei României. Ambele mânşe se vor disputa la Arad, în Sala Sporturilor “Victoria,” sâmbătă, de la ora 18, respectiv duminică, de la ora 15.

În actualul context pandemic, competiţiile de baschet în spatii închise se pot desfăşura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor a 50% din capacitatea maximă a tribunelor, iar condițiile de acces sunt următoarele:

- persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 nu au nevoie de brățară

-  persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau unui test antigen rapid eliberat de o clinică autorizată;

- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

 

Pentru a eficientiza și pentru a veni în sprijinul familiilor, clubul nostru anunță că minorii până în 12 ani, nu au nevoie de test sau dovadă de vaccinare. De asemenea, brățările eliberate la arena ”Francisc Neuman” pentru meciul de fotbal UTA – CFR Cluj, vor fi valabile și la partidele de baschet. Acest lucru se aplică și pentru brățările eliberate persoanelor vaccinate și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. Eliberarea brătărilor, dar şi procedura de testare se va face la stadionul UTA începând de sâmbătă (de la ora 10:00-13:00 şi 16:00-20:00), dar şi duminică (între 11:00-20:00). De menționat că nu va avea loc testarea și la Sala Sporturilor "Victoria." Pentru cei care vor veni doar la partidele"galben-albastelor, " dovezile vor fi verificate la intrarea în sală. 

Un aspect important în acest sezon, în actualul context pandemic şi ca urmare a protocolului impus de Federaţia Română de Baschet, suporterii noştri nu vor mai putea avea interacțiune cu jucătoarele pentru clasicele fotografii sau autografe, pe teren, de la finalul jocului. Măsura vine pentru protejarea sportivelor. Vă mulţumim pentru înţelegere!