x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Împreună facem fapte bune!

16.12.2021

Iniţiativa Federaţiei Române de Baschet şi a echipelor feminine participante la Cupa României 3x3 de a dona premiile în bani unor cauze umanitare a adus un strop de fericire pentru persoanele greu încercate de viaţă. Banii oferiti de partenerii Cupei României la Baschet 3x3 au ajuns la cazurile umanitare pentru care au luptat primele şase formaţii clasate la finalul competiţiei.

Cu siguranţă însă, de alinare au nevoie şi celelalte persoane din cazurile sociale pe care echipele le-au prezentat înainte de debutul competiţiei.


De aceea, Federaţia Română de Baschet a lansat indemnul ca, pe perioada lunii decembrie, "luna faptelor bune", iubitorii baschetului să incerce să-i sprijine, după posibilităţi. Cetatea Voluntarilor cu oficialităţiile din Capitală şi împreună cu FCC Baschet UAV Arad se implică, împreună, tot mai mult pentru dezvoltarea mediului social şi sportiv. Astfel, cazul prezentat de echipa noastră va fi susţinut financiar în proiectele demarate pentru anul 2022 şi anume, reabilitarea sălii de sport din satul Nadaş, judetul Arad. Aceasta este singura locaţie disponibilă pentru copiii din cele opt sate aparţinâtoare comunei Tauţ o sală de clasă cu echipamente de peste 60 de ani vechime.