x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Hadzovic a revenit pe parchet: „Le promit fanilor o finală în acest sezon!”

05.01.2020

FCC Baschet Arad a terminat Grupa de Vest a Ligii Naţionale cu o victorie convingătoare, scor 86-44, cu ACS KSE Târgu Secuiesc. A fost o afluenţă mare a publicul arădean la acest meci, care, oarecum, a reacționat și la materialele can-canistice publicate de un site de baschet, în încercarea de a strica atmosfera din lotul echipei de pe Mureș, ce are victorii pe linie de la instalarea pe banca tehnică a spaniolului Manuel Rodriguez.

De altfel, căpitanul Brankica Hadzovic, acuzată pe baza unor declarații fără dovezi ale americanului Nolan, a fost cea mai solicitată jucătoare a gazdelor pentru o poză de către fanii „galben-albaștrelor”. În plus, reușitele sârboaicei au fost celebrate cu patos de cei aproximativ 800 de spectatori.

Meciul cu formaţia din judeţul Covasna a fost primul pentru sârboiacă după o pauză de 42 de zile. Chiar în partida tur dintre Târgu Secuiesc şi FCC, Hadzovic a suferit o microruptura fibrilară la piciorul stâng şi a fost nevoită să stea pe tusă aproape tot returul din prima fază a campionatului. Aseară, căpitanul Aradului a avut procentaj de 100% la aruncările de două puncte şi libere, plus a fost cea mai bună pasatoare a meciului (5 reuşite).

„A fost foarte important pentru mine să revin pe teren. Am făcut doar cinci antrenamente înainte de acest meci. Mă simt bine alături de colegele mele şi chiar sunt surprinsă de cum am reuşit să mă recuperez în această perioadă. Încerc să progresez cât mai mult, să dău totul. Sunt la 50% la sută din capacitate, dar sunt pregătită să ajut echipa. E o atmosferă foarte frumoasă la echipă şi asta se vede. Nu vreau să vorbesc prea mult despre lucrurile bune, dar Manuel Rodriguez este o persoană şi un antrenor foarte bun. Vorbeşte mult cu noi, ne explică şi cred că noi, jucătoarele, îl răsplătim cu evoluţiile de pe parchet.

De această dată, chiar pot să le promit fanilor arădeni că o să le oferim o finală în acest sezon. Jucăm foarte bine până acum şi avem încredere că putem accede în ultimul act, în cupă sau în campionat,” au fost cuvintele sârboaicei Brankica Hadzovic.

FOTO: Andreea Vlase