x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

„Galben-albastrele” înving Oradea la 51 de puncte diferenţă!

17.12.2019

FCC Baschet Arad obţine un nou succes în grupa de Vest a Ligii Naţionale, scor, 78-27, în faţa celor de la CSU Rookies Oradea. A fost cea de-a 6-a victorie a sezonului pentru trupa pregătită de Manuel Rodriguez din opt jocuri disputate.

Arădencele au avut parte de un antrenament cu public în partida cu ultima clasată. Doar primele 10 minute au fost echilibrate, după care, „galben-albastrele” au dominat clar întâlnirea şi au izbutit un succes categoric, previzibil, la 51 de puncte diferenţă. Staff-ul tehnic al FCC a rulat toate cele 12 jucătoarele trecute pe foaia oficială (Hazdovic a fost menajată), iar junioarele clubului au strâns, împreună, 13 puncte. Alexandra Rotariu (18 ani) chiar a punctat pentru prima oară în Liga Națională de Baschet Feminin.

A fost o ultimă repetiţie înaintea confruntării de sâmbătă, de la Cluj, unde Marta Fodor şi coechipierele ei au de luat o revanşă pentru surprinzătorul eşec de la Arad.


Marcatoare Arad: Karakasevic 15 puncte, Akathiotou 13, Fodor 12, Ardelean 11, Ciotir 8, Mercea 6, Lipovan 6, Pop 3, Neagu 2 şi Rotariu 2.

Marcatoare Oradea: Vujovic 7, Saric 7, Chis 6, Farago 4, Goncze 2 şi Blejan 1.

Partida integrală poate fi revăzută, în format video, AICI.