x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

“Galben-albastrele” au parte de beneficiile apei Kangen

17.01.2020

Din când în când, în lumea sportivă, apare şi se introduce o tehnologie avansată, care are efecte extraordinare în ceea e priveşte performanţa sportivă. O astfel de tehnologie este apa restructurată şi ionizată.

Cei de la Alcalina life au făcut o vizită baschetbalistelor de la FCC Baschet Arad, la sediul clubului nostru, unde au prezentat beneficiile apei Kangen. De altfel, aceştia au oferit “galben-albastrelor” un dispozitiv de ionizare şi filtrare Enagic. Apa Kangen este rezultatul tehnologiei japoneze inovatoare Enagic. Dispozitivele nu numai că filtrează apa, dar datorită sistemului de electroliză pot să îmbunătăţească proprietăţiile apei şi să producă până la şapte tipuri de apă.


“Astăzi am avut parte de un proiect care l-am finalizat în Arad. Am început acum şase luni promovarea apei Kangen în oraşul de pe Mureş şi avem în plan să ajungem la oamenii care îşi valorează sănătatea, sportivi în acest caz. Sunt foarte încântată că le-am putut oferi acest produs fetelor de la FCC Baschet Arad. Sunt foarte încântată de reacţia lor, au văzut care e diferenţa între apele ce le găsesc în comerţ şi ce înseamnă apa Kangenm” au fost cuvintele reprezentatului de vănzări de la Alcaline life, Alina Chirilă.

Pentru cei care sunt interesaţi de multe detalii ale aparatele invovatoare a apei Kangen, o pot face vizitând sediul Alcaline Life, aflat pe strada Meţianu, numărul 6, apartament 3. Acolo, în fiecare joi, de la ora 19, se fac prezentări cu publicul.

Mai jos vă prezentăm mai multe imagini cu ce s-a întâmplat la această prezentare: