x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

FOTO + VIDEO | Aradul conduce cu 2-0!

09.04.2022

FCC Bacshet UAV Arad e la un meci distanță de îndeplinirea obiectivului stagional, calificarea în finala campionatului național de baschet feminin. După succesul de aseară, 95-93, a venit și a doua victorie pe terenul echipei din Satu Mare, puțin mai clară 77-73 (20-26, 22-19, 21-16, 14-12). Evident, cele două echipe nu au mai putut ține ritmul din primul meci, când au marcat pe bandă rulantă, însă și de această dată au oferit destul spectacol și un echilibru rupt de fetele lui Bogdan Bulj doar pe final.

La 73-77 și 2-0, visul jucării finalei după 8 ani de pauză e la doar o victorie distanţă. Semifinala FCC Baschet UAV Arad – CSM Satu Mare se joacă după sistemul “cel mai bun din 5 meciuri”. Scorul la general este acum 2-0, iar „galben-albastrele” mai au nevoie de doar o victorie pentru a se califica în ultimul act al campionatului naţional. Meciul cu numărul 3 se joacă în Polivalenta arădeană, luni, 11 aprilie, de la ora 19. Dacă va mai fi nevoie se va disputa şi meciul patru, tot la Arad, o zi mai târziu, marţi, 12 aprilie.

CLICK AICI pentru o galerie foto a partidei de vineri seară, iar mai jos puteţi urmări ce au avut de spus Tereza Vitulova şi Bogdan Bulj la finalul jocului de la Satu Mare: