x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

FINAL 8 | Bogdan Bulj: "Mergem acolo să stăm trei zile!"

22.02.2023

Turneul final al Cupei României la baschet feminin, ediția 2022-2023, se va desfășura în acest weekend, la Sf. Gheorghe. Printre protagonistele acestui eveniment se numără și FCC UAV Arad.

"Galben-albastrele" vor înfrunta în sferturi pe KSE Târgu Secuiesc. Duelul e programat pentru sâmbătă, 25 februarie, începând cu ora 14:00. 

Înaintea acestui turneu, antrenorul principal al echipei noastre, Bogdan Bulj, a oferit câteva cuvinte:

Câteva cuvinte despre Final 8?

"Prima șansă să jucăm finala, mergem acolo să stăm trei zile, să jucăm trei meciuri, acesta este obiectivul nostru. Foarte important, nu va fi ușor, ne gândim în această săptămână doar să pregătim primul meci, cu Târgu Secuiesc. Au jucătoare foarte periculoase, am jucat în campionat aici cu această echipă, are jucătoare bune, foarte periculoase, rapide, cu șut de 3 puncte. Momentan trebuie să ne gândim la acest meci. După aceea ne gândim la următorul adversar, dar mergem pas cu pas. 

Pentru mine, ca antrenor, este foarte important că în sfârșit avem echipa completă. Este foarte important pentru noi. Nu va fi ușor, cu patru jucătoare noi, am jucat și fără Brankica Hadzovic, căpitanul și liderul acestei echipe, 45 de zile. Și ea trebuie să se adapteze la noile jucătoare și după aceea sper că vom fi buni în viitor."

Ce șanse avem la Cupă?

"Vrem, avem ambiție pentru asta. Cupa este specifică, un singur joc. Dacă vrem să o câștigăm, trebuie să ne gândim la primul meci, să îl câștigăm. Nu știu cu cine vom juca în al doilea meci, Agronomia sau Cluj, dar dacă ajungem în finală avem șanse, dacă facem un meci puternic și dur.

Sepsi este mare favorită, joacă acasă, a jucat foarte bine în acest sezon, au 12 jucătoare bune, cu rotație mare. Este un singur meci, dar ne gândim doar la primul meci."