x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

FCC-ul întâlneşte ultima clasată

16.12.2019

În etapa cu numărul opt din Grupa de Vest a Ligii Naţionale, FCC Baschet Arad întâlneşte "lanterna roşie" a clasamentului. Duelul cu CSU Rookies Oradea se va juca mâine (17.12), de la ora 18, în Sala Sporturilor “Victoria.”

E ultimul joc de pe teren propriu, din 2019, pentru gruparea arădeană, care poate termina anul pe poziţia secundă, dacă învinge în ultimele două jocuri. Adversara de mâine seară a “galben-albastrelor” vine în oraşul de pe Mureş fără nicio victorie în actualul sezon din baschetul feminin românesc din opt partide disputate. De partea cealaltă, FCC-ul cu cele cinci succese şi două înfrângeri se situaeză pe locul al 4-lea, dar şi cu un meci mai puţin disputat.


Pe lângă diferenţa clară de valoarea dintre cele două echipe, Aradul porneşte ca favorită în acest meci şi prin prisma rezultatelor directe. Echipa noastră nu a pierdut niciun meci desfăşurat de-a lungul timpului cu echipa orădeană (27 de dueluri).

Ionuţ Moraru, Alina Dekany şi Zsolt Csiki vor împărţi dreptatea în teren la acest meci, în timp ce comisar de joc din partea Federaţiei Române de Baschet a fost delegat timişoreanul Radu Bucerzan.