x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

FCC UAV Arad a fost desemnată echipa anului 2021!

30.12.2021

Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Arad şi Centrul Cultural Municipal au organizat evenimentul pentru superlativele din sportul arădean, unde au fost premiaţi cei mai valoroşi sportivi. Plachete, diplome şi flori şi au fost oferite de Călin Bibarţ, primarul Aradului şi de Lazăr Faur, viceprimarul oraşului de pe Mureş, într-o gală prezentată de Cătălin Lăpuşcă în această dimineaţă.

Echipa anului în 2021 în sportul arădean a fost desemnată FCC Baschet UAV Arad, iar premiul a fost ridicat de preşedintele clubului nostru, Marcel Urban. 

Sezonul 2020-2021 a fost unul extrem de dificil având în vedere grelele condiţii provocate de pandemie, dar cu toate acestea, arădencele au reuşit să obţină medalia de bronz în Liga Naţională de Baschet Feminin. Dupa reconstrucţia din vară şi revenirea antrenorului Jose Araujo pe banca tehnică, arădencele oferă în actuala ediţie de campionat din nou speranţă iubitorilor sportului arădean că pot accede într-o nouă finală de campionat. "Galben-albastrele" au terminat anul pe primul loc cu doar o înfrângere suferită în 12 partide disputate.