x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

FCC Baschet Arad începe aventura în Cupa României

15.10.2019

FCC Baschet Arad începe mâine seară, de la ora 18, o nouă aventură în Cupa României. „Galben-albastrele” joacă la Târgovişte, în prima manşă a turului inaugural din competiţia KO. Unicul derby al baschetului feminin românesc îşi va consuma al 58-lea meci din ultimii 14 ani. Arădencele au un moral excelent în faţa adversarelor. În ultimele patru confruntări directe, echipa arădeană s-a impus de fiecare dată. 64-51 a fost scorul întâlnirii de la Târgovişte, din meciul trei al primului tur de play-off.

Parcursul din acest debut de sezon e asemănător pentru ambele formaţii: un bilanţ de o victorie şi o înfrângere după primele două jocuri. Principalul de pe banca tehnică a FCC-ului este încrezător înaintea întâlnirii cu marea rivală:

“La primul meci, șansele vor fi 50-50, dar la al doilea echipa Aradului va fi favorită. Apreciez mult Târgoviștea, este un club mare. Știu de problemele recente, dar au un antrenor foarte bun. Toți prietenii mei din România îmi spun că domnul Tănase este un antrenor priceput. Este provocarea mea, să jucăm contra unui tehnician foarte bun, cu o echipă bună și o istorie pe măsură”, a prefaţat sârbul Dejan Mudresa confruntarea de mâine seară.

Returul duelului dintre Târgovişte şi Arad se va juca miercurea viitoare (23 octombrie), în Sala Sporturilor “Victoria” din Arad.