x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

FCC Baschet Arad a participat la Diplomat Cup

16.09.2019

FCC Baschet Arad a participat în acest weekend la turneul amical Diplomat Cup, eveniment desfăşurat în Slovacia. Arădencele au avut două prestaţii bune, dătătoare de sperenţe pentru începutul oficial din noul sezon al baschetului feminin românesc.

“Galben-albastrele” au cedat în primul meci, dar elevele antrenate de Mudreša şi Bondor au arătat un joc bun în compania deţinătoarei la zi a trofeului Ligii Europei Centrale, Piestanske Cajk.

Un duel echilibrat aproape pe parcursul întregii perioade, chiar cu arădencele la conducere (4 puncte avans) în sfertul 3. Gazdele de la Piestanske au întors soarta întâlnirii în ultima parte a jocului, asta şi pe fondul unui start ezitant de sfert 4 pentru echipa noastră (fără punct marcat în primele trei minute). Marta Fodor a resimţit dureri la gambă şi nu a fost folosită în acest meci, în timp ce Alexandra Rotariu nu a făcut deplasarea. Sârboaica Brankica Hadzovic a fost desemnată de organizatori, jucătoarea partidei.

Piestanske Cajky – FCC Baschet Arad 70-64

Marcatoare Arad:

Webb 18 puncte, Hadzovic 13, Karakasevic 11, Akathiotou 10, Inkina 10 şi Ardelean 2.

——

Jocul cu numărul doi din Slovacia a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-şi cunoaşte învingătoarea. Arădencele au cedat la limită, într-un joc în care sârboaica Brankica Hadzovic a fost desemnată din nou MVP, iar la finalul partidei, a fost aleasă şi jucătoarea turneului. La capătul timpului regulamentar, tabela indica 63-63. Maghiarele  au fost mai inspirate în perioada suplimentară, iar victoria le-a surâs.

BEAC Budapesta – FCC Baschet Arad 72-71

Marcatoare echipa noastră: Hadzovic 33 de puncte, Karakasevic 8, Webb 7, Inkina 7, Akathiotou 5, Ciotir 4, Pop 3 și Bartok 2.