x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

„Este un meci foarte important pentru club!”

20.02.2020

Sâmbătă (22 februarie), începând cu ora 18, Sala Sporturilor „Victoria” din oraşul nostru găzduieşte unul dintre cele mai tari meciuri din sezonul 2019-2020 al baschetului feminin din România.

FCC Baschet Arad îşi joacă cartea decisivă pentru ocuparea treptei a doua, o poziţie ce poate conta enorm în economia finalului de campionat. Adversara echipei noastre va fi CSM Satu Mare.

„Aşteptăm duelul cu nerăbdare, ştiu că este un meci foarte important pentru noi, cât şi pentru club. Ne dorim cât mai mulţi suporteri la sală pentru că avem nevoie de ei. Îi considerăm al şaselea jucător şi tot timpul la meciurile importante ne-au susţinut. Nici nu ne gândim să nu batem Satu Mare. Sper să facem un meci foarte bun, să fim unite. Am trecut peste Final Four-ul Cupei pentru că această confruntare de sâmbătă este decisivă pentru noi,” a declarat cea mai veche componentă din actualul lot, Adela Mercea.


Staff-ul tehnic al formaţiei din oraşul de pe Mureş „finisează” ultimele detalii înaintea derby-ului de sâmbătă seară.

„Suntem foarte pregătiţi pentru acest meci. Manuel Rodriguez şi cu mine am analizat tot ce înseamnă tactic şi tehnic derby-ul cu Satu Mare. Fetele au fost receptive şi sunt gata de această confruntare, ştiu ce au de făcut. Ne-am axat pe apărarea împotriva jucătoarelor lor importante şi sunt foarte încrezător pentru rezultatul final. Sunt sigur că putem bate la mai mult de opt puncte. Întotdeauna, publicul ne-a ajutat în momentele importante,” au fost cuvintele antrenorului secund de la FCC, Cristi Bondor.

La sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut se juca ultimul meci direct disputat la Arad între cele două echipe. Veatriki Akathiotou a fost una dintre remarcatele partidei castigate de echipa noastră (59-57) cu un total de 21 de puncte.

„Suntem pregătite pentru duelul decisiv cu Satu Mare. Ne antrenăm în fiecare zi pentru meciul ăsta şi trebuie să câştigăm. Aşteptăm să vină lumea să ne încurajeze, avem nevoie de suporterii noştri! Echipa mea este capabilă să câştige fiecare meci, să ocupe orice loc în campionat,”a prefaţat duelul cu CSM, cipriota Veatriki Akathiotou.