x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Eșec în Turcia

17.11.2022

FCC UAV Arad n-a avut nicio șansă cu OGM Ormanspor, în deplasarea din etapa a 4-a a grupei D din EuroCup Women. Scorul a fost 85-59 pentru gazde, pe sferturi 24-15, 23-12, 22-19, 16-13. Turcoaicele s-au distanțat de la început, iar Bogdan Bulj a folosit meciul pentru a le da minute tuturor jucătoarelor apte.

Trinity Baptiste a fost coșghetera partidei cu 25 de puncte, plus 7 recuperări. Pentru FCC UAV au mai înscris: Racic 10 puncte, Madden 10, Marjanovic 9, Ciotir 3 și Akathiotou 2 puncte. Au mai jucat: Fleșer, Negru și Timotity (aflată la debutul european).

Orman a urcat pe primul loc după această victorie, cu 7 puncte, la egalitate cu Arka Gdynia, care a câștigat duelul polonez. Polskie Bydgoszcz este pe trei cu 6 puncte, iar arădencele încheie clasamentul cu 4 puncte. Primele două se califică direct în play-off, plus cele mai bune patru locuri trei din fiecare conferință.

Formația arădeană a legat deplasarea din Turcia cu restanța cu CSM Târgoviște din prima etapă, care se joacă vineri, de la ora 13.