x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Eşec dureros pentru FCC Baschet Arad după un meci dramatic cu U Cluj

04.11.2019

Universitatea Cluj a produs surpriza acestui debut de sezon, chiar în Sala Sporturilor “Victoria” din oraşul nostru. Un meci ce se anunţa facil pentru FCC Baschet Arad, s-a transformat într-un scenariu negru pentru trupa pregătită de Mudresa şi Bondor.

A fost un duel intens, echilibrat, dar și cu multe ratări, mai ales în dreptul “galben-albastrelor”. Diferența maximă a fost de 9 puncte pentru alb-negre, în timp ce arădencele au avut un avans maxim de 4 puncte. Atacul Aradului nu a funcţionat nici în acest meci, dar astăzi a avut de suferit şi partea defensivă. Oaspetele au fost mai mult timp la conducere, 22:07 minute, față de doar 11:12 minute în dreptul arădencelor.

Fără Karakasevic şi Webb (eliminate din joc pentru cinci greşeli personale), ultimele minute ale duelului din Sala Sporturilor Victoria au fost dramatice, cu ambele formaţii trecând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Totuşi, clujencele au fost mai precise sub coş, iar echipa noastră a ratat ultimul atac prin cipriota Veatriki Akathiotou. “Studentele” s-au impus cu 64-62, spre stupefacţia celor aproximativ 400 de spectatori prezenţi la Sala Sporturilor “Victoria”.

Liga Naţională de Baschet Feminin ia o pauză după etapa cu numărul 4 din Grupa de Vest. Următorul meci oficial se va disputa abia pe 24 noiembrie, când arădencele se vor deplasa la Târgu Secuiesc pentru disputa cu ACS KSE. Până atunci, FCC Baschet Arad şi-a programat, pe 12 noiembrie, o partidă amicală cu naţionala de baschet feminin a României.

FCC Baschet Arad – Universitatea Cluj 62-64 (8-15, 19-18, 21-15, 14-16).

Marcatoare Arad:

Karakasevic 16 puncte, Webb 13, Fodor 11, Akathiotou 9, Hadzovic 9, Ardelean 2 şi Bartok 2.

Marcatoare Cluj:

King 21 puncte, Ford 18, Fleser 8, Fota 6, Kilin 5, Boloni 3 şi Stoica 3.