x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Duel cu rivala din Târgovişte pentru arădence!

22.12.2021

CSM Târgovişte şi FCC Baschet UAV Arad se întâlnesc mâine (23.12), de la ora 14, în etapa cu numărul 12 din Liga Naţională. Jucătoarele lui Jose Araujo sunt clar favorite în faţa formației cu care își disputa supremația în baschetul feminin românesc în urmă cu un deceniu.

Echipa noastră vrea să continue seria de opt succese în campionat. În edţia precedent, ambele confruntări le-au revenit “galben-albastrelor”, 63-44 și 78-46. Arădencele merg la Târgoviște din postura de lidere, cu 21 de puncte și un bilanț de 10 victorii și o înfrângere. CSM Târgovişte este pe opt, cu 13 puncte, după 3 victorii și 7 înfrângeri. FCC Baschet UAV Arad a stat în ultima etapă, din week-end, și vine după victoria din restanța cu Sirius Târgu Mureș, 74-54.

Joi se dispută doar trei partide din cele șase ale etapei a 12. Pe lângă jocul arădencelor, de la 13 se întâlnesc Rapid București și Phoenix CSU Simona Halep Constanța, iar la 18 este programat duelul dintre Sirius Târgu Mureș și Agronomia București.

După jocul din Cetatea Chindiei, arădencele au liber doar de Crăciun, pentru ca de luni să revină la antrenamente şi să pregătească meciul de miercuri, 29 decembrie, ora 18, de la Arad, cu CSM Satu Mare, contând pentru manşa tur a sferturilor de finală din Cupa României, cu returul programat pe 5 ianuarie.