x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Drumul spre Final 4 | FCC Arad şi Braşov joacă returul din Cupa României

14.01.2020

După victoria frumoasă împotriva marii rivale, elevele pregătite de cuplul Rodriguez – Bondor sunt în faţa unui nou examen important. FCC-ul primeşte vizita formaţie Olimpia Braşov, în returul sfertului de finală din Cupa României, ediţia 2019-2020.

Arădencele s-au impus în partida tur, în deplasare, la şase lungi distanţă (66-60) şi pornesc cu prima şansă la obţinerea biletelor pentru Final Four-ul competiţiei. “Galben-albastrele” conduc seria întâlnirile directe cu adversara de mâine, totalizând 21 de succese din 31 de partide. Ultima confruntare de la Arad dintre cele două echipe s-a disputat în luna mai a anului trecut, la finalul căreia, echipa arădeană a cucerit medalia de bronz în Liga Naţională.

Faţă de partida tur, ambele formaţii au mutat pe piaţa transferurilor. La Arad a sosit americanca Caliya Robinson, în timp ce oaspetele propun tot o sportivă de peste Ocean, Angela Beadle. Aceasta a izbutit să acumuleze 20 de puncte şi 7 recuperări, chiar împotriva campioanei Sepsi. Dacă în campionat, arădencele au debutat cu dreptul în faza a doua, formaţia de sub Tâmpa a suferit o înfrângere la aproape 40 de puncte diferenţă cu Sf. Gheorghe, scor 63-99.

Partida dintre FCC Baschet Arad şi Olimpia CSU Braşov se va disputa miercuri, 15 ianuarie, de la ora 17:30. Duelul din Sala Sporturilor “Victoria” va fi transmis, în direct, pe site-ul oficial al clubului nostru.

FOTO: Andreea Vlase