x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Din nou surprize pentru fani la finala sezonului

25.04.2022

Numărăm orele până la startul meciului cu numărul trei din finala Ligii Naţionale de baschet feminin, ediţia 2021-2022. Un ultim act care se joacă din nou în oraşul nostru după o aşteptare de 8 ani de zile.

FCC Baschet UAV Arad şi Sepsi SIC Sf. Gheorghe dau bătălia finală după sistemul “cel mai bun din cinci jocuri.” Covăsnencele şi-au fructificat până acum avantajul terenului şi conduc cu 2-0 la general. De partea cealaltă, elevele sârbului Bogdan Bulj vor încerca să egaleze situaţia în meciurile de la Arad, într-o atmosferă care se anunţă electrizantă.

La fel ca în semifinala cu Satu Mare, vor exista mai multe surprize pentru suporterii arădeni. Sponsorul Black Auto pune din nou la bătaie suma de 1.000 de lei pentru un norocos care va reuşi aruncarea de la mijlocul terenului. O minge va fi aruncată la întâmplare în tribunele Sălii Sporturilor “Victoria”, iar suporterul care va reuşi să o prindă, va fi invitat pe parchet să arunce de la mijlocul terenului. Va beneficia de două aruncări de încălzire, ca mai apoi să aibă şansa la trei încercări oficiale. Dacă mingea va intra în coș, acesta va fi răsplătit cu suma de 1.000 de lei.

Tot la pauza meciului din finală va exista un concurs pentru cei mici cu premii în tricouri şi invitaţii la pizza. De asemenea, în pauzele dintre sferturile 1 şi 2, respectiv 3 şi 4, cu ajutorul unui tun cu aer comprimat, se vor elibera spre tribune, diferite materiale promoţionale cu însemnele clubului nostru.

Vă aşteptăm alături de noi la marea finală a sezonului, marţi, de la ora 19, la Sala Sporturilor “Victoria” din Arad. Intrarea spectatorilor va fi liberă.