x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Derby la Satu Mare între CSM şi FCC Arad

18.01.2020

Cel mai interesant meci al etapei cu numărul doi din grupa A a Ligii Naţioanale se va juca la Satu Mare. Echipa locală şi FCC Baschet Arad se vor duela duminică seară, de la ora 18, la sala LPS. Partida va putea fi urmărită LIVE VIDEO pe baschetarad.ro

În acest moment, CSM-ul e a doua în clasament cu un bilanț de 4-1, în timp ce arădencele se clasează pe locul trei cu trei meciuri câștigate și două pierdute. Practic, echipa antrenată de Manuel Rodriguez va juca o „carte” decisivă în lupta pentru ocuparea locului doi la finalul sezonului regulat şi, implicit, accederea directă în semifinalele întrecerii interne.

„Am mare încredere în jucătoare, le simt motivate şi dornice de a da totul pentru un succes important în economia clasamentului. O victorie în deplasarea de la Satu Mare ar însemna enorm pentru moral şi perspectiva unei medalii cât mai strălucitoare la finalul acestui sezon,” a declarat preşedintele clubului, Marcel Urban, înaintea confruntării de la Satu Mare.

Dueluri directe din actuala ediţiei a Ligii Naţioanale au fost împărțite, fiecare reușind să câștige meciul de pe teren propriu. A fost 62-54 la Satu Mare și 59-57 la Arad.

Bogdan Podar, Mate Andras Stretea şi Octavian Goina sunt arbitrii delegaţi pentru acest meci. Comisar din partea FRB a fost ales Radu Bucerzan.