x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Deplasare pe Someş înainte de derby-ul cu Sepsi

28.02.2020

FCC Baschet Arad are parte de ultima deplasare a sezonului regulat din baschetul feminin românesc. Elevele pregătite de Manuel Rodriguez şi Cristi Bondor întâlnesc Universitatea Cluj.

În partida de pe Someş se întâlnesc ocupantele locului 3, respectiv 5 din Grupa A valorică, cu arădencele plegând ca mari favorite. “Stutentele” pregătesc acest meci după trei înfrângeri la rând, în timp ce echipa noastră a bifat în ultima etapă o victorie importantă în faţa vicecampioanei României (83-65 cu Satu Mare). Va fi al patrulea duel direct între cele două adversare în acest sezon. Clujul a debutat cu un 64-62 la Arad, iar FCC-ul le-a câștigat clar pe celelalte două, 73-52 la Cluj și 61-47 acasă.

FCC Baschet Arad rămâne pe locul trei în Liga Naţională, după surpriza de la Satu Mare, unde liderul a cunoscut prima înfrângere stagională. “Galben-albastrele” trebuie să câştige tot, inclusiv derby-ul de la mijlocul săptămânii viitoare, cu aceeaşi campioană din Sfântu Gheorghe pentru a spera la calificarea directă în semifinale.

Etapa cu numărul opt din Grupa A mai programează în acest week-end meciul CSM Satu Mare – Olimpia Braşov şi Sepsi Sf. Gheprghe - CSM Târgovişte. În clasament, formaţia din judeţul Covasna conduce cu 21 de puncte, urmată de Satu Mare, 19 şi Arad, 18. Pe locurile 4, 5 şi 6 se clasează, în ordine, Târgovişte, 15 puncte, Cluj şi Braşov, ambele cu 13 puncte.

Partida dintre Universitatea Cluj-Napoca şi FCC Baschet Arad se joacă sâmbătă, de la ora 16. Meciul va fi transmis în direct de FRB TV şi va putea fi urmărit şi pe site-ul clubului nostru, baschetarad.ro

La mulţi ani, Rebecca Lipovan!

Astăzi este zi de sărbătoare în echipa noastră. Mezina clubului arădean, Rebecca Lipovan, împlineşte frumoasa vârstă de 18 ani! Familia galben-albastră îi urează multă sănătate, fericire și tot ce este mai bun! La mulţi ani!

FOTO: Bordás Lóránt Krisztián