x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Declaraţia lui Manuel Rodriguez înainte de FCC Arad – CSM Târgovişte

09.01.2020

FCC Baschet Arad şi CSM Târgovişte se întâlnesc sâmbătă, de la ora 18:30, în primul meci al Grupei A din Liga Naţională.

Antrenorul formaţiei arădene, Manuel Rodriguez, a făcut o avancronică a acestui duel:

"Va fi un joc dificil, cu niciun adversar din această fază nu ne va fi este ușor. Trebuie să jucăm împotriva tuturor cu mult respect, știind că dacă nu faci tot posibilul, nu vei avea nicio șansă. Târgoviște are un amestec foarte interesant cu jucătoare tinere foarte talentate și cele cu experiență deosebită în prima ligă, precum Chivu, Toma, Stoenescu și Irimia. În ultimele meciuri jucate acasă, fanii au creat o atmosferă minunată și jucătoarele au observat asta. Pentru noi, sprijinul lor în timpul meciurilor este foarte important. Împreună, suntem mai puternici!," a declarat tehncianul FCC-ului, Manuel Rodriguez.

În luna octombrie a anului trecut, în ultimul meci direct dintre cele două adversare de sâmbăză seara, FCC-ul reuşea să se impună cu 78 - 37 şi să obţină biletele pentru sferturile de finală din cupă.

"Nu mai contează absolut nimic, acel joc s-a terminat. Nu voi pierde nicio secundă privind trecutul, mă focusez doar pe modul în care echipa se îmbunătățește zi de zi. Este adevărat că echipa a câștigat LA 41 de puncte, dar îmi amintesc și că s- a pierdut laTârgoviște cu 7 puncte. Există mulți factori interni și externi care fac ca fiecare joc să fie complet diferit. Acum chiar suntem o altă echipă, cu o filozofie de joc complet diferită," a mai declarat acesta.

Tehnicianul spaniol de pe banca tehnică a Aradului a vorbit şi despre partea a doua sezonului, una în care echipa noastră va avea parte de adversari dificili.

"Treaba mea este că echipa să fie gata să concureze oricând și oriunde. Nimic nu va fi diferit faţă de prima fază a competiției. Lucrăm în fiecare zi pentru a fi pregătiți în toate meciurile. Avem un plan de parcurs și respectăm ţintele stabilite. În ultimele două luni, echipa s-a îmbunătățit mult, dar cel mai important este că mai avem încă mult loc pentru îmbunătățiri și putem juca mult mai bine. Îmi place cum a crescut echipa în ultima perioadă, cum se descurcă în fața problemelor apărute. Poate, chiar concurăm mai bine dacă adversarul este dificil sau avem parte de unele accidentări,"a concluzionat Manuel Rodriguez.