x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Comunicat FCC Baschet Arad 12 martie 2020

12.03.2020

În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Federaţiei Române de Baschet, dupa o consultare cu majoritatea reprezentanţilor cluburilor din Ligile Nationale de Baschet a decis suspendarea meciurilor din Liga Naţională de Baschet Masculin si Liga Nationala de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020. În funcţie de evolutia situaţiei din România referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suporta modificări.

Așadar, primele meciuri din play-off-ul campionatului, dintre FCC Baschet Arad și Universitatea Cluj-Napoca sunt automat amânate pentru date ce urmează a fi stabilite. În acelaşi timp, conducerea clubului nostru a luat câteva hotărâri în acest sens:

Jucătoarele rămân pe loc. Nu vor primi liber în această perioadă, vor rămâne sub stricta supraveghere și controlul nostru. Nimeni nu poate să părăsească localitatea și nu va avea liber să plece acasă. Aceste măsuri au fost luate ca să nu se răspândească sau să nu ne infectăm cu coronavirus. În primul rând trebuie să își ia ele măsuri personale de prevenire și protecție personală. Noi le vom oferi tot ce este necesar, mă refer la soluții, supraveghere”, a declarat preşedintele FCC Baschet Arad, Marcel Urban.

Totuşi, arădencele au primit câteva zile libere din partea staff-ul tehnic până luni dimineaţă, când vor reveni la antrenamente.