x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Bun (re)venit, Laura Vaida!

08.01.2023

Laura Vaida se întoarce la Arad pentru a pune umărul la obiectivele clubului nostru în acest sezon. 

Pivotul de 21 de ani a înregistrat în sezonul trecut medii de 6,6 puncte și 6,6 recuperări în 18 meciuri de campionat la FCC UAV, cu 9,2 eficiență medie în 22:22 minute. A adus un plus sub panou pentru „galben-albastre”, care au stat bine la acest capitol în partea a doua a campionatului.

Laura Vaida: „Am venit la Arad pentru susținerea pe care mi-o acordă fanii acestui club, sunt minunați. Pentru că mă simt ca acasă aici și îmi lipsește conceptul ăsta de casă, așa că am decis să mă întorc. E un loc familiar pentru mine, sunt foarte apropiată de colegele pe care le-am avut în sezonul trecut.

Din punct de vedere al echipei, vreau să câștigăm campionatul și cupa, cel puțin să fim în finală la amândouă. Pe plan personal, aș vrea să-mi recâștig încrederea în mine, alături de lumea minunată de aici, și să dau tot ce am mai bun, până la urmă.

Am urmărit ce a făcut Aradul în acest sezon, mai mult sau mai puțin, nu în totalitate. Mi-a plăcut jocul lor și în campionatul intern, și în EuroCup. E un stil de joc în care m-am regăsit anul trecut cu domnul antrenor Bogdan și mai mult ca sigur că o să mă regăsesc și anul acesta”.

Mult succes, Laura!