x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC UAV Arad

Avancronica duelului cu Sf. Gheorghe

28.12.2022

FCC UAV Arad încheie anul 2022 cu super derby-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Joi, începând cu ora 18 (intrarea liberă), în polivalenta arădeană vine campioana ultimilor ani, Sepsi SIC. Sf. Gheorghe.

Un duel pentru supremație în clasament, un meci între finalistele sezonului trecut, singurele echipe neînvinse din acest sezon.

Va fi un duel interesant, echilibrat, între cele două echipe din România care nu au pierdut niciun meci, ceea ce face să fie o provocare atât pentru noi, cât și pentru ele. Sunt ambiții mari în joc, cu mențiunea că suntem conștienți că întâlnim din nou o echipă foarte puternică a celor de la Sepsi, gândită pe un buget solid. Dar, nu vreau să neglijez și să minimalizez performanțele echipei noastre. Nu e deloc puțin lucru că ajuns la meciul cu Sfântu Gheorghe având acest parcurs perfect în campionat, iar asta nu face decât să ne ambiționeze și mai mult. Iar cu publicul pe care-l așteptăm din nou la sală, atât de numeros și cald, precum cel din finala campionatului, cred că avem șansa noastră. Îi reprezentăm pe acești suporteri, suntem aici să luptăm pentru Arad, dar și pentru sponsorii noștri. Suntem foarte motivați pentru a câștiga acest meci a declarat președintele clubului, Marcel Urban,

Intrarea spectatorilor pentru acest meci este gratuită.

„Ne-am pregătit intens pentru acest derby și așteptăm cu nerăbdare meciul. Cu siguranță va fi un joc foarte dificil, dar consider că avem șansa noastră, pe care ne-o vom juca. Cred că fanii pot face diferența, având în vedere că jucăm acasă, dar va conta și spiritul nostru de luptă” sunt cuvintele sportivei Anamaria Ciotir.

Duelul FCC UAV Arad – Sepsi SIC Sf. Gheorghe este programat pentru joi, 29 decembrie, începând cu ora 18.

Aleksandra Racic: „Avem o adversară foarte bună în fața noastră, dar vom face tot posibilul pentru a avea un meci strâns. Sper să avem parte de aportul fanilor, pentru că după părerea mea avem cei mai buni suporteri din România. Nu ne vom da bătute indiferent de scor și vom lupta din primul până în ultimul minut, iar asta cred că este foarte important.”