x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Aradul deschide noul sezon cu o victorie la 22 de puncte!

25.09.2021

FCC Baschet UAV Arad, în varianta sa 2021-2022, a făcut cunoștiință cu publicul arădean și invers în cadrul primului meci post pandemic cu spectatori în tribune. Noua trupă pregătită de portughezul Jose Araujo s-a impus cu 76-54 în faţa Târgului Secuiesc şi a făcut un pas-jumate spre următorul tur al Cupei României, ediţia 2021-2022.

Sala Sporturilor „Victoria” din oraşul nostru a a primit din nou vizita publicului arădean după mai mult de un an și jumătate. Pe 4 martie 2020, „galben-albastrele” disputau ultimul meci cu spectatori în tribune, în duelul cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în penultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale.

Revenind la partida din această seară, FCC-ul a început mai greu noul sezon, cu două sferturi în care nu prea a convins. Hadzovic, Keys, Manea, Ghiţă şi Vitulova a fost primul cinci trimis pe parchet de Araujo, iar oaspetele au dat o replica bună în primele 20 de minute. Ecartul de puncte dintre cele două formaţii a fost de doar trei puncte la pauza mare, scor 29-26.