x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Arădencele vor să continue parcursul bun

28.01.2022

FCC Baschet UAV Arad are parte de un nou joc pe teren propriu în Liga Naţională. Etapa cu numărul 17 programează duelul cu KSE Târgu Secuiesc, sâmbătă, de la ora 18,

Va fi a 3-a confruntare stagională dintre arădence și KSE, după dubla din primul tur al Cupei României, la final de septembrie. FCC UAV s-a impus acasă în ambele jocuri, 76-54 și 78-70. Oaspetele sunt echipa cu cele mai puţine partide disputate până acum, doar 11, faţă de 16 câte are Aradul. Secuiencele au bilanţ negativ, de cinci victorii şi şase eşecuri şi ocupă locul 9, cu 16 puncte. Partida tur nu s-a desfăşurat încă, arădencele nu s-au putut deplasa la Târgu Secuiescu fiind infectate cu COVID. Data la care se va disputa restanța nu se știe la această data.

Conform normelor anti-Covid în vigoare, Săla Sporturilor Victoria poate fi ocupată la doar la 30% din capacitate. Cei care vor asista la meciul cu KSE vor trebui să îndeplinească una din cele trei condiţii binecunoscute: să fie vaccinaţi cu schema completă, să fi trecut prin boală în ultimele 6 luni sau să fie testaţi negativ (RT-PCR sau antigen).

Programul complet al rundei a 17-a din Liga Naţională:

Rapid –  “U” Cluj

CSM Târgovişte – Phoenix Constanţa

CSM Alexandria – Agronomia Bucureşti

Meciurile Sirius Târgu Mureş – Triumf Botoşani şi Olimpia Braşov – CSM Satu Mare nu se vor disputa, iar Sepsi SIC Sfântu Gheorghe stă.